Frisør - Anette Birk


Frisør Anette Birk – Hårkunst Beder

Anette Birk står bag den populære Hårkunst i Beder. Det er ikke uden grund, at der er kunder fra både Malling, Odder, Mårslet og Højbjerg.

Smilene vil ingen ende tage hos Hårkunst i Beder – især hos Anette Birk, der har skabt Hårkunst fra bunden. Anette Birk, der til dagligt driver Hårkunst og det smilende team af frisører i Hårkunst, kan med stolthed berette om kunder, der kommer hele vejen fra både Malling, Solbjerg, Højbjerg, Odder og Tranbjerg for at få en behandling af deres hår. Anette Birk er især stolt, fordi salonen Hårkunst har vokset sig stor og stærk på baggrund af ikke alene stor faglig ekspertise, men også fordi kunderne i stor grad anbefaler Hårkunst til både venner og familie. Det er den bedste markedsføring du kan få. 
http://beder-haarkunst.dk/frisorer/anette/

Anette Birk - Indehaver

Idéen bag Hårkunst


Da Anette Birk besluttede sig for, at der skulle være en Hårkunst i Beder – en frisør i Beder, så besluttede hun sig for, at det skulle være en frisør salon lidt ud over det sædvanlige. Der er kælet for detaljerne og det er såvel de lækre lyse og indbydende lokaler såvel som Anettes smilende og varme personlighed, der i stor grad har været medvirkende til successen bag Hårkunst, men Anette ved også, at nøglen til succes er et fagligt kompetent personale. Det smilende personale, der står klar til at tage imod dig i Hårkunst i Beder har som Anette Birk en stor passion for hårkunst. Der er ingen tvivl om, at såvel Anette Birk som det øvrige personale vil tage godt imod dig, når du træder ind i salonen Hårkunst i Beder. Alle frisører sætter en stor ære i at give dig en god håroplevelse. Et besøg hos Anette Birk og det øvrige team af frisører hos Hårkunst er ikke blot en klipning, en farvning, en permanent eller en styling – det er ren forkælelse. Dette er i høj grad også medvirkende til at så mange nye kunder får lysten til at tage turen til Beder, for hvem kunne ikke tænke sig at slippe den fortravlede hverdag lidt og træde ind i en verden af forkælelse og muligheden for at få en helt speciel håroplevelse.

Kunder fra mange andre byer


Søger du frisør i Beder, frisør i Odder, frisør i Malling eller frisør i Højbjerg, så snup et besøg hos Hårkunst i Beder. Anette Birk har om nogen lagt mange kræfter i at skabe den store succes bag Hårkunst og især Anette er stolt af de mange kunder, der besøger hende og det øvrige personale. ”Vi oplever mange besøgende og tilbagevende kunder fra nærliggende byer” lyder det stolt fra Anette. Vi er stolte af vores arbejde og vil også gerne, at vores kunder er stolte, når de forlader salonen. Vi giver dig ikke blot en klipning, men en god oplevelse. Det er det hele konceptet bag Hårkunst – smukt hår og en dejlig oplevelse….Ingen kommentarer:

Send en kommentar