KonkurrencerUGE 1 2013 KONKURRENCEVi kom til at love jer en nytårs konkurrence - den nåede vi altså bare aldrig at få gang i.
Så nu skal det være !!!!!!! :-D

En lille hurtigt konkurrence der slutter på LØRDAG D 5.1.2013 kl 12:15

Vi har 2 mini glattejern i praktisk etui fra HH SIMONSEN, som vi stiller på højkant. Der medfølger også en toilettaske :)

Det du skal gøre for at deltage er at skrive her er om du har et nytårs fortsæt for 2013, skriv også gerne om du har haft en god HÅRKUNST-oplevelse hos os i 2012, som du vil dele med andre ?


De to vindere bliver offentliggjort her på bloggen :-) Vi skal nok give et "vink" på vores fanside...

Vi forbeholder os retten til at citerer jeres indlæg på vores facebookside - da vi altid plejer at få mange fine indlæg :-)- Adieu..
___________________________

VINDER AF HALLOWEEN FOTOKONKURRENCE !
DENNE FRISKE FYR VANDT VORES HALLOWEEN KONKURRENCE I LØRDAGS OG ER NU DEN HELDIGE INDEHAVER AF ET GAVEKORT PÅ 300,- TIL HÅRKUNST ELLER FOTOKUNST :) 


- STORT TILLYKKE !!!!__________________________________________


HALLOWEEN KONKURRENCE !

Alle børn fra 0 til og med 6 år, der bliver klippet i denne uge TORS-FRE-LØR, har mulighed for at blive fotograferet gratis af Anette i FOTOKUNST's Halloween set up på lørdag og derefter deltage i konkurrencen om et gavekort på 300,- til brug i enten HÅRKUNST eller FOTOKUNST :)

Ring og bestil tid til jeres børn på tlf. 86 93 69 09 
eller book tid online på www.beder-haarkunst.dk____________________________


KONKURRENCE !!!!!

TUSIND TAK FOR ALLE JERES FLOTTE FLOTTE ANBEFALINGER :-)

Vi er rigtig glade for at få så meget positiv respons OGSÅ fra nogen der endnu ikke har besøgt os i HÅRKUNST:)

Nå men vi har fundet en vinder....
Da da da da Trommehvirvel......

Vinderen er : LENE HAUMANN JENSEN

Sikke en flot anbefaling du har skrevet om os, vi vil meget gerne være din nye frisør !!!!

Lene du må hente din nye ghd styler i salonen - vi ses :-)!

VIND DENNE FEDE GHD SALON STYLER 
Efterårsferien skal da starte med et BRAG af en konkurrence !

For at deltage i konkurrencen starter du med at   
- >>SYNES GODT<< Om HÅRKUNST Fanside.
 - Skriv den bedste anbefaling til os, her på bloggen :)

Vi trækker vinderen blandt de bedste anbefalinger på vores blog d. 23/10 kl 12.00

- God ferie fra alle os til alle jer :)


- Adieu..

40 kommentarer:

 1. Når du har booket din tid, kan du slet ikke vente til det bliver din tur til at sidde i frisørstolen (eller massagestolen ved vasken). Hårkunst i Beder er ikke bare en frisør, der er hyggeligt, og det er de sødeste og dygtigste piger der arbejder der. Og når du nu har gået og glædet dig, er det lidt surt at tiden bare går så hurtig :)

  SvarSlet
 2. <3 <3 Deler med glæde med alle og håber jeg bliver den heldige der vinder denne gang <3 <3
  har gjort de overstående ting <3
  der er ikke noget der er bedre og mere indbydende end en ghd, man kan ikke undvære den så derfor må jeg vinde den.
  Jane Tvede
  Jane@team-tvede.eu

  SvarSlet
 3. Jeg har allerede syntes godt om jeres facebook side. :-)
  Jeg vil anbefale jer, fordi I bruger miljøvenlige produkter med god samvittighed. :-)
  Deler med glæde :-)

  Rikke Neipart
  Rikke.aeris.neipart@gmail.com

  SvarSlet
 4. kan kun sige... PRØV DEM!!


  Louise

  Lou_k@ofir.dk

  SvarSlet
 5. Jeg har desværre ikke prøvet at være ved jer da jeg bor på sjælland men ville inderligt ønske det! alt i gør ser så flot ud!!

  Emma Lise Möser

  SvarSlet
 6. jeg vil gerne andbefale Hårkunst, fordi det altid er et dejligt stedt at komme :) Man bliver modtaget med god energi og et stort smil, af de søde piger i saloonen.
  og så er de altid gode til at komme med nye gode ideer til mit hår. Professionelt arbejde og super lækre produkter :)
  kan klart anbefales ;)

  Camilla Lykke Pedersen.

  SvarSlet
 7. Jeg sidder er tit inde på jeres facebook side, for at se de flotte billeder af den kunst i kan lave ud af noget så simpelt som hår. Jeg er fascineret. Målløs. Ville ønske at jeg ikke boede på Sjælland, og er da helt sikker på at når jeg på et tidspunkt ved lejlighed, lige forsøger at booke en tid hos jer. Har ikke hørt andet end god behandling, sødt personale og fantastiske resultater. Jeres lokaler ser meget indbydende og hyggelige ud.

  Cecilie Sørensen
  Ceciliemgs@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Jeg har desværre ikke haft den store fornøjelse at sidde i stolen hos jer. Men hver gang i ligger billeder ud på jeres facebook side bliver jeg positivt overrasket og får lyst til at blive klippet hos jer. Jeg har hørt mange positive ting om jeres salon og specielt også om jeres personale. Fedt i burger miljøvenlige produkter!

  Mvh
  Nicoline Sommer ;)

  SvarSlet
 9. har desværre ikke haft fornøjelsen... Men vil kun sige, at jeg finder det absolut anbefalelsesværdigt, at I bruger miljøvenlige produkter! Og en massagestol?? Vidunderligt! (der er ikke noget værre end at sidde i en dårlig stol og få ondt i nakken imens man får vasket håret) Og så er I ikke engang dyre! :)

  birnalambaa@hotmail.com

  SvarSlet
 10. ja jeg har heller ikke været der endnu men kan kun anbefale jer på det varmeste, gode produkter, massage og rimelige priser det er en ren win win win

  SvarSlet
 11. Hos Hårkunst går man ikke på kompromis med kvaliteten. Det er en moderne salon, hvor man lige får lidt ekstra. Der er ingen tvivl om, at kunden sættes i centrum. Det kalder man virkelig kvalitet for alle pengene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemte at skrive, hvem jeg er... Pia Damgaard, piaogjan@hotmail.com

   Slet
 12. Hårkunst er helt klart min favorit frisør. Personalet, omgivelserne og atmosfæren er i top. Man får altid et godt råd med på vejen, og man bliver altid mødt med et ærligt smil. Det at Hårkunst bruger kvalitets produkter, gør at jeg føler mig tryg i stolen. Priserne er helt okay, til den ekstremt gode service man får. Derfor kan Hårkunst kan varmt anbefales.

  Fra en meget tilfreds kunde :)

  Tania Selina Hydedahl
  TiffiBabx@hotmail.com

  SvarSlet
 13. Lene Haumann Jensen17. oktober 2012 kl. 09.53

  Lækker og lys salon.
  Dejlig afslappet stemning, venligt personale med masser af humor.
  Hyggeligt med den lille bitte assistent, hun er jo sød. Det siger meget om stemningen, at der er plads til den lille dame, kommer og hilser på.
  Det er en meget behagelig oplevelse, at få vasket hår og hovedbundsmassage hos Hårkunst. Sikke en super lækker massagestol.
  Og ikke mindst er jeg imponeret over den indsats I gør for sammenhold i jeres lokalsamfund. Det var så hyggeligt og sjovt, at deltage i jeres løb. Sikke en opbakning og stemning. Jeg skal helt sikkert med næste år også :-)
  Min gode frisør gennem mange år, har desværre lukket sin salon, så jeg skal finde ny salon, det bliver helt sikkert Hårkunst i Beder.

  Jeps... jeg skal da vist snart have vasket hår og have hovedbundsmassage :-)

  SvarSlet
 14. Alle frisørene derinde er simpelthen så søde, snak saglige. Og man kan bare være 100% sig selv. De er gode til at give en masse råd omkring forskellige frisure!
  Den kan helt sikkert anbefales

  SvarSlet
 15. Savner du en frisør, som er alle pengene værd, at komme ind til?
  Så prøv HÅRKUNST! De har et stort udvalg af farver, frisurer og ikke mindst en meget behagelig massagestol, som du kan sidde i, når du får vasket håret og får hovedbundsmassage. Deres personale er noget af det flinkeste inden for branchen, de er gode til at snakke med folk, og ikke mindst gode til deres job.

  - Så hvis du savner en frisør, som er alle pengene værd, besøg HÅRKUNST! :-)

  SvarSlet
 16. man er hos jer sikret super god service - kvalitet til fingerspidserne og man er sikker på det er i orden det i laver.

  SvarSlet
 17. Har desværre ikke haft fornøjelsen at besøge HÅRKUNST endnu,men hvad jeg kan læse, yder de en god sevice, med gode hårtips,dejlig afslappende atmosfære,bruger lækre hårproduter,samt kvalitet for alle pengene.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Har syntes godt om jer på facebook, og sytes at i virker til at være super dygtige!:-)
  Jeg elsker at være til frisør, når de har klippet en, så glatter de det selvfølgelig også ghd er verdens bedste glattejern!<3
  Jeg håber jeg er den heldige vinder!<3

  Pernille-Lindgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Super dejligt sted at blive klippet,man bliver rigtig godt behandlet,super dygtige piger, en oplevelse fra start til slut :-)

  piatornehave@live.dk

  SvarSlet
 20. Ingen tvivl!!

  TOP-tunede frisører, der kan deres kram!

  Stedet hvor selvtilliden vokser, med håret!!

  SvarSlet
 21. Aldrig har jeg hørt noget negativt blive sagt om jer.. Og dårlig omtale forekommer langt oftere end god omtale, så I gør det godt, må man sige! (:

  Rigtig god weekend.
  - Louise Kjær.

  ( louisekk@me.com )

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 23. Jeg har desværre ikke fået orndet hår hos jer, men jeg har fulgt Hårkunst på Facebook i lang tid og jeg elsker at kigge på jeres billeder. Eftersom hvad jeg kan se på billederne virker i som nogle rigtig dygtige og professionelle frisøre. Jeg ville overhoved ikke have noget imod at lægge mit hårs skæbne i jeres hænder.
  Jeg håber jeg vinder, da vildt godt kunne bruge et GHD glattejern. Håber i får en god weekend
  kh. Frida Cecilie Kristensen
  (fridackristensen@gmail.com)

  SvarSlet
 24. Jeg har desværre aldrig været hos jer, men kunne rigtig godt tænke mig det! Har hørt SÅ meget ros om jer..
  Ja jeg har et nytårsfortsæt.. Eller 2.
  Jeg skal begynde at dyrke motion, og så kan man vel altid blive et bedre menneske på nogle punkter... Det er ihvertfald mit mål. OG det vigtigste for mig er at blive et bedre menneske. på nogle punkter kunne alle godt trænge til en forandring. :-)

  SvarSlet
 25. Ja, mit nytårsfortsæt er det klassiske med at gøre noget mere ved at tabe mig og skrue op for motionen, og jeg har tænkt mig at gennemføre det! :) Derudover vil jeg også gerne være der særligt for min mor, som var ude for en slem ulykke i december og efter to operationer skal igennem en lang genoptræningsproces, som ingen af os ved, hvor ender. Sikke en skøn nytårskonkurrence! Jeg ønsker mig et glattejern, så denne miniversion vil være perfekt til at få gang i glatning af mine fine lokker! GODT NYTÅR til alle! Mvh. Helene Braüner Bisgaard - helenebb@hotmail.com ( er det mon rigtigt at fortsætte i tråden fra oktober??)

  SvarSlet
 26. Nej, jeg har ikke noget nytårsfortsæt.
  Til gengæld har jeg haft masser af gode oplevelser i Hårkunst. Man bliver altid mødt med smil og godt humør. Jeg syntes at der summer af god og hyggelig stemning. Ren nydelse !

  Mvh Kristina Skødt

  SvarSlet
 27. Jo jeg har et nytårsfortsæt - det er at jeg skal have taget et profilbillede af MIG til min FB-profil (jeg snyder med et med min søn). Men jeg hader at få taget billeder, så det SKAL jeg have gjort i 2013 :D
  Godt nytår.
  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  SvarSlet
 28. mit nytårsfortsæt er klart at enes bedre med min kæreste, tage på et lækkert weekend ophold bare mig og ham :D
  udover det vil jeg gerne nyde en total Make over i HÅRKUNST, sidde i jeres lækre massagestole og nyde den gode betjening jeg har hørt så meget om <3

  Håber i får et fantastisk år og at vi ses inden længe <3

  De bedste hilsner

  Ida :-)

  SvarSlet
 29. Mit Nytårs fortsæt er, at blive bedre til, at tage godt vare på mig selv, komme mere ud, se mere til mine venner og ikke mindst grine meget mere.
  Kort sagt, NYDE LIVET MERE.

  Jeg har haft hyggelige oplevelser hos Hårkunst, glæder mig til det igen bliver tid til frisørtid, også til Hårkunstløb 2013

  Godt Nytår

  Lene Haumann

  SvarSlet
 30. Mit nytårsfortsæt er at være der mere for
  Min familie, og ikke mindst mig selv.
  I 2012 har vi haft meget modvind, så 2013 er en del af mit nytårs fortsæt at hjælpe til at skabe medvind.

  Håber i hat haft en fantastisk jul, pg et godt nytår.

  Hilsen Anne Sofie elholm

  SvarSlet
 31. Mit nytårsfortsæt er at løbe mindst én gang hver måned i 2013.

  Hilsen Line Bjerg

  SvarSlet
 32. Mit nytårsforsæt er at leve og nyde livet..

  Jeg er tidligere kræft ramt, og har hele decemeber måned gennemgået, og gennemgår stadig, udredning for spredning af kræften..

  2013 skal være året hvor jeg nyder livet og lever det, i stedet for at overleve.. Jeg vil mærke livet og ikke mere være zombie.. Jeg vil være til stede, grine med min datter og kæreste, kramme dem og mærke helt inderst inde at jeg er lykkelig trods trængsler..

  Linda Axelsen

  SvarSlet
 33. Mit nytgårs forsæt er

  Jeg skal have tabt mig så jeg kan være mere aktiv med min søn og vi kan få nogle sjove oplevelser sammen..

  Jeg er 25 og lige gået i gang med en hg og der skal jeg komme igennem med gode karakter så jeg kan sike en god fremtid for sønnen og mig..

  Og så skal jeg selvfølgelig nyde tiden jeg har med sønnen og min familie

  Kærligst hilsen Camilla

  SvarSlet
 34. Mit nytårsforsæt for 2013 er, at koncentrere mig meget mere om min uddannelse.

  Jeg har desværre ikke oplevet noget hos Hårkunst, da jeg bor på fyn, men altid rigtig gode billeder på facebook :)

  Celine Busch Marinussen

  SvarSlet
 35. ingen nytårsfortsætter ;-)

  SvarSlet
 36. Jeg ved ikke helt om jeg har et...
  Men hvis jeg har, må det være, at være mere åben, og bare se hvad livet bringer mig...Jeg vil håbe på det gode, og nyde livet! :)

  Kaja K

  SvarSlet
 37. Har et nytårsforsæt om at jeg skal i gang med at træne i år, og skal starte når fitness world åbner her i Holstebro.

  Har desværre endnu ikke haft fornøjelsen af at besøge hårkunst endnu

  Lene Kristensen/Musepigen16@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 39. Mit nytårsforsæt er at vi skal blive bedre til at at lave kæresteture UDEN børn og bare være kærester!

  Sandie
  sandielarsen@stofanet.dk

  SvarSlet