onsdag den 23. oktober 2013

KMS California – sæt din personlighed fri med KMS California

Med produkter fra KMS California kan du pleje og style dit hår, så din frisure kommer til at afspejle den du er og det du vil. Med produkter af en helt unik kvalitet får du mulighed for kreere netop det look, du gerne vil have frem.

KMS California er kendt verden over for at lave hårprodukter i topkvalitet, der gør det muligt at fremtrylle en hvilken som helst frisure. De har produceret pleje- og stylingprodukter i en årrække og har hele tiden haft fokus på at forbedre hver enkelt formel og hvert enkelt produkt. Derfor har de i dag en imponerende række produkter, som passer til enhver hårtype, enhver frisure og enhver tænkelig stil.

KMS California har fra begyndelsen forsøgt at sammensmelte det bedste fra teknologiens og naturens verden i deres hårprodukter, og det har resulteret i en hel serie af produkter, der lever op til alle kunders krav.


KMS California fra start til slut


Uanset hvilken stil man har og hvilken frisure, man ønsker, så har KMS unikke produkter, der kan gøre det at kreere det look, man drømmer om fra start til slut.
Start op med forberende shampoo og balsam og slut af med præcis de stylingprodukter, der passer til dig og din frisure, og lad KMS California give dig et personligt og unikt look, der viser verden hvem du er.
Har du brug for hjælp til at finde ud af præcis hvilke KMS California produkter, der kan give din frisure det sidste touch, så kig ind forbi Hårkunst i Beder. Her står de dygtige frisører klar med professionel rådgivning, så du kan finde de stylingprodukter, der gør den helt store forskel for dig.
Frisørerne fra Hårkunst i Beder er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig godt på vej til dit nye unikke udtryk med en klipning, der matcher din personlighed helt optimalt. Håret klippes og styles og du får alle de gode råd, du har brug for, så du uden problemer kan genskabe dit perfekte look hjemme på badeværelset.
Kig forbi salonen og hør meget mere om, hvad produkterne fra KMS California kan gøre for dig og dit hår eller book en tid til klipning her. 
Alle prdukterne fra KMS California kan købes ved Hårkunst i Beder.
Vi ses hos
Hårkunst pigerne
 Se her vores Hjemmeside, Facebook & Instagram 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar