onsdag den 31. juli 2013

Frisør i Beder, Malling, Odder, Tranbjerg, Mårslet, Solbjerg og Højbjerg

Leder du efter en god og velkvalificeret frisør i Beder og omegn, så kig ind til Hårkunst pigerne. Så kan du ligne en million til både hverdag og fest.

Der er intet som velplejet og ikke mindst velklippet hår. Hos Hårkunst i Beder ved vi, at hår er en vigtig del af din personlighed. Vi sætter en ære i vores job som frisør – ja vi elsker det faktisk – og det kan ses, når du bliver klippet hos Hårkunst. Uanset om du søger frisør Beder, frisør Århus, frisør Solbjerg, frisør Odder, frisør Mårslet eller Højbjerg, så kig ind til Hårkunst i Beder og oplev et sandt univers af smarte frisurer, hår farver, krøller, klip og hårplejeprodukter.

Frisør i Beder

Verden er stor og magisk og vidunderlig. Måske er Beder ikke verdens centrum, men det er det for os og søger du frisør i Beder og omegn, så er der ingen tvivl om, at vi kan skabe både magi og vidunderlige frisurer her hos Hårkunst. Du finder frisør med masser af spændende forslag til, hvad der matcher dit ansigt, hvad der matcher din stil og hvad der matcher din pengepung. Få frisør og skab din egen nye spændende personlighed med lækker klip eller farve hos hårkunst pigerne i Beder.
Frisør i Malling

Søger du frisør i Malling, så kan Hårkunst måske lokke med gode priser, toptrimmet personale og smil, der smitter. Der er intet som at komme ud fra frisøren og føle sig både stilet, beundringsværdig og godt tilpas. Hos Hårkunst i Beder blot få kilometer fra Malling slår vi benene væk under dig med god service, giver dig lækkert ”garn” og du får samtidig en god frisør, der giver dig lyst til at kommer tilbage igen og igen. Prøv Hårkunst i Beder næste gang du søger på frisør i Malling og omegn. Der er en god grund til, at vores kunder kommer igen og igen.

Frisør i Solbjerg
Til dig, der bor i Solbjerg, Mårslet, Odder eller Højbjerg, så kom også et smut forbi Beder og få en uforglemmelig hår oplevelse. Vi vil gøre vores bedste for at toppe din frisør i Solbjerg, din frisør i Odder, din frisør i Mårslet eller din frisør i Højbjerg – vi elsker hår og vi vil elske at få fingrene i dit. Frisk dit humør op med et smut til frisøren i Beder. Pigerne hos Hårkunst gør langt til livligt, kort til krøllet, farveløst til frisk alt efter dine ønsker. Overrask dig selv og ikke mindst dine venner med en helt ny og frisk stil efter et hyggeligt besøg hos frisør i Beder.

Vi glæder os også til at se dig
Med venlig hilsen
HÅRKUNST pigerne
Besøg vores: FACEBOOK eller HJEMMESIDE
Book tid på telefon: 86 93 69 09 eller ONLINE-BOOKING

Ingen kommentarer:

Send en kommentar