lørdag den 21. december 2013

Permanent krøller er tilbage i modebilledet

Mange mennesker forbinder permanente krøller med højt hår og brusende krøl, som man så det i 80´erne, men nu er permanente krøller vendt tilbage i en ny, moderne og mere naturlig udgave, der passer perfekt til den skandinaviske stil.

Store, bløde krøller giver et feminint og eksklusivt look, som i den grad vinder frem på catwalks og i modeblade verden over, og som får flere og flere kvinder til at drømme om hår med blide bølger og sexede krøller.

Få krøller ligesom den kendte Marie Key.Mange havde ellers begravet de permanent krøller efter de havde deres storhedstid for et par årtier siden, men nu er krøllerne vendt tilbage – om end i en noget anden udgave. I årevis er de blevet lavet ved hjælp af store curlere og krøllejern, men den korte levetid får flere og flere til at genoverveje permanente krøller.

Det oplever de blandt andet i frisørsalonen Hårkunst i Beder, hvor vores frisører oftere og oftere må besvare spørgsmål om krøller, ligesom permanentvæsken igen er kommet frem på forreste hylde - Dog i en noget anden udgave end tidligere.


For selvom moden i en lang periode vendte ryggen til permanent krøller,  stoppede produktudviklingen ikke, og derfor er det i dag langt mere skånsomme metoder, der tages i brug, når det glatte, skandinaviske hår skal omdannes til bløde hollywoodkrøller eller spændstige proptrækkerkrøller alt efter ønske og temperament.

Tag frisøren med på råd

I princippet kan langt de fleste kvinder få permanente krøller, men for at opnå det bedst mulige resultat,  bør man altid konsultere sin frisør. Kun en professionel og veluddannet frisør kan med sikkerhed vurdere, hvor godt håret vil tage imod permanentvæsken, hvor længe krøllerne vil holde og ikke mindst, hvilken type krøller, der vil passe bedst til ansigtsform, hårtype og stil.

Frisørerne fra Hårkunst i Beder er eksperter i permanente krøller, og derfor kommer kunder fra hele Århus, Odder, Tranbjerg, Viby, Solbjerg og Skanderborg til Beder for at få gode råd og professionel vejledning før de kaster sig ud i de flotte nye frisurer.


Og vores dygtige frisører fra Beder gør også gerne drømmen om permanente krøller til virkelighed, men ikke før de og kunden er helt enige om præcist hvilket resultat, der ønskes. Hos Hårkunst anvender man kun permanentvæsker af den aller bedste og mest skånsomme kvalitet, og derfor kan frisørerne trylle permanent krøller frem uden håret lider unødig overlast. Det sikrer kunderne sundt hår og ikke mindst smukke og glansfulde krøller.

Se også: Hjemmeside, Facebook & Instagram

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. I og med at ældre bliver permanetkrøllet, ligner de puddelhunde, når der er gået nogle dage, fordi håret ikke mere er egnet til den slags behandlinger og de ældre kan som regel ikke pleje sådan et hår på behørig vis.Jeg har valgt et glat hår, som altid sidder pænt og klædeligt, og jeg klipper det selv, for jeg stoler ikke på frisørerne, som ikke interesserer sig for os ældre.

  SvarSlet