mandag den 25. november 2013

Billig frisør i DK - Er en billig frisør alle pengene værd?

Vores hår er en vigtig del af vores image, men alligevel vægter mange pris over kvalitet, når de skal finde deres kommende frisør. Men frem for at lede efter en billig frisør, er man bedst tjent med at lede efter en frisør, der er alle pengene værd.

At finde en dygtig og kompetent frisør, der samtidig er billig, er det de fleste ønsker sig. Men i virkelighedens verden kan det være svært at finde en frisør, der lever op til begge krav, og derfor må man ofte gå på kompromis med kvaliteten – og dermed med sit eget udseende – hvis man først og fremmest kigger på prisen.

For ligesom på så mange andre områder, så koster kvalitet også, når det kommer til hårmode. En god klipning kræver en dygtig frisør med teknikkerne i orden, og derfor er det vigtigt, at man altid vælger en uddannet frisør, der har de rette kompetencer til at råde og vejlede om frisurer, ansigtsfacon og hårpleje.

I Danmark har vi heldigvis en rigtig god frisøruddannelse, og derfor tager det også fire år at blive uddannet frisør. Men desværre er det langt fra alle frisører, der har taget uddannelsen. Man skal altså selv være opmærksom på at spørge ind til frisørens uddannelsesmæssige baggrund, før man sætter sig i stolen.


Få meget frisør for pengene

Frem for blot at lede  efter en billig frisør, bør man i stedet lede efter en frisør der er billig i forhold til den kvalitet, der ydes i salonen.
Først og fremmest skal frisørerne være uddannet, men det er også vigtigt, at de jævnligt deltager i kurser og workshops, så de altid er opdateret med de nyeste tendenser og klippeteknikker. Kun på dden måde kan du som kunde være sikker på at  forlade salonen med en flot og moderne frisure, der macher både din personlighed og din livsstil.
Bor du i Malling, Højbjerg, Solbjerg, Tranbjerg, Mårslet, Skåde, Århus, Odder eller Beder vil du opdage, at du ved Hårkunst i Beder får rigtig meget for dine penge. Salonen er altid indbydende og vores frisører er dygtige og veluddannede og altid indstillet på at  gøre deres yderste for at  give dig en god og positiv oplevelse.

Stemningen er god, kaffen er varm og der er altid god tid til hver enkelt kunde. At priserne samtidig er fair, er blot en ekstra bonus.  Så vil du opleve en frisør, der er alle pengene værd, så bestil din næste tid gennem vores online booking system allerede i dag.

se også her: Hjemmeside, Facebook & InstagramIngen kommentarer:

Send en kommentar