søndag den 10. november 2013

Håropsætning – Når håret skal være perfekt

Hvem vil have en dårlig hårdag på sin bryllupsdag? Nej, vel? Der er bare nogle dage, hvor håret skal være helt perfekt, og så er det heldigt, at de søde frisører ved Hårkunst i Beder er super dygtige til at lave flotte opsætninger, der matcher enhver kjole. Så uanset om du skal giftes, konfirmeres eller bare tage dig ualmindeligt godt ud til den næste fest, så er det ved Hårkunst i Beder, du skal booke tid til håropsætning.

Håropsætning er  en klassisk disciplin indenfor frisørfaget, og mange brude fra området omkring Århus, Skanderborg og Odder har i årevis valgt at få sat deres hår op til deres store dag ved Hårkunst i Beder. Her er frisørerne nemlig altid med på de nyeste trends, så man er sikret en blændende smuk frisure, der passer perfekt til både kjole og make up.

De fire frisører fra Hårkunst i Beder har helt styr på alt fra fletteteknik og snoninger til oprulninger og slangekrøller og kan derfor fremtrylle en smuk og romantisk håropsætning, der vil imponere både gæster og familie.

 


Håropsætning med stil

Når du har brug for hjælp til håropsætning, så husk altid at booke tid i god tid før festdagen og sørg gerne for at dit hår er forholdsvist nyklippet før det skal sættes op. Første forudsætning for en flot håropsætning er nemlig en god klipning, så sørg for at vælge en uddannet frisør til opgaven. Du kan også vælge at få dit hår klippet samme dag, du skal have lavet din håropsætning, men husk at aftale det med frisøren på forhånd.

Når dagen er kommet, hvor du skal have lave din håropsætning, kan det være en god idé at tage et billede af din kjole med, så frisøren får mulighed for at lade stilen fra kjolen gå igen i din frisure. På den måde kommer hår, kjole, sko og make up til at spille sammen, så helhedsindtrykket bliver intet mindre end fantastisk.

Endelig er det selvfølgelig også altid en god idé at hente inspiration fra andre. Læg mærke til håropsætninger, du kan lide og klip eller print gerne eventuelle billeder ud , så frisøren kan se, hvad det er for en stil, du går efter. På den måde kan frisøren tilpasse de forskellige teknikker, så du ender med netop den håropsætning, du drømmer om.

Du kan bestille tid til håropsætning på få minutter ved at anvende vores online bookingsystem eller ring på 86 93 69 09

Se også inspirations billeder på vores Facebook og Instagram.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar