søndag den 10. november 2013

Online Julekalender med masser af gaver..

Skrab dig til en ekstra gave til dig selv eller en du holder af via vores Online Julekalender og vind luksus produkter fra KMS California.

Igen i år har Hårkunst en online Juleskrabekalender kalender fyldt med sprøde præmier - ja hvis du altså nyder at få kvalitets produkter til dit hår :-) Det koster ikke en rød reje at prøve lykken, så husk endelig at skrabe hver evig eneste dag frem til d. 24.12.

http://www.accedogames.dk/view/scratchgame/splash_page/2923761/

I år er kalenderen endnu mere smart og let anvendelig, simpelthen fordi den også er tilpasset både iPhone, iPad samt tablets. Du behøver derfor ikke at sidde bænket ved din stationære computer for at deltage, nu kan du skrabe i bussen, i frokostpausen,  ja kort sagt lige præcis hvor og hvornår det passer dig via vores link HER: Du kan også bare benytte denne QR kode og scanne dig direkte ind på kalenderen - så er du igang :-)

http://www.accedogames.dk/view/scratchgame/splash_page/2923761/
 
Hver dag er der et nyt spørgsmål der skal besvares,  du får 3 svarmuligheder at vælge imellem og kun hvis dit svar er korrekt, har du en mulighed for at vinde dagens præmie. Svarene på spørgsmålene vil du til enhver tid kunne finde ved at manøvre dig rundt på vores hjemmeside og vores Facebook side, der blot hedder Hårkunst.

Lidt om KMS California

Vi er super glade for I år at ha'  indledt et fantastisk samarbejde med KMS California omkring vores Online Juleskrabekalender, således kan vi garantere at der er rigtig fede præmier bag lågerne hver dag fra d. 1.12 - til og med d. 24.12.13
KMS produkterne har eksisteret siden engang i 1970' erne og er produceret i USA. Vi har været KMS forhandler i små 4 år og er rigtig glade for den høje kvalitet og det brede udvalg serien rummer. Læs evt. om KMS California her. 

Vi håber at I synes at det er hyggeligt med denne Online kalender i december, vi glæder os til at dele gaver ud til alle de heldige vindere. Gaverne bedes afhentet hos os i Hårkunst i Beder og bemærk venligst at vi holder lukket imellem jul og nytår.

Mange hilsner og julehuer fra

Ninna, Mille, Camilla & Anette

HÅRKUNST i Beder/ Malling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar