onsdag den 23. oktober 2013

Lad din mobile frisør komme til dig - Læs om mobile frisør her!

Der kan være mange gode grunde til, at man ikke kan komme til frisøren. Handicap og sygdomme kan sætte fysiske begrænsninger, du kan ha´ brækket et ben eller været igennem operation som kan betyde, at man får svært ved at komme til frisør i en periode. Men det er der råd for. Den mobile frisør fra Hårkunst i Beder kører nemlig, efter aftale ud i hele nær-området og sikrer dig og din familie smarte og moderigtige frisurer, når det passer jer.

Oplever du igen og igen at håret bliver langt og ude af facon fordi du simpelthen har for travlt til at gå til frisøren? Eller har du måske et handicap, der gør et besøg i den lokale frisørsalon til en kompliceret affære?
Uanset årsagen er der hjælp at hente i Hårkunst i Beder. Her tilbyder de nemlig ikke bare luksuriøse oplevelser i frisørstolen i salonen, den mobile frisør kører ud, efter aftale, i Beder, Malling, Århus, Højbjerg, Solbjerg, Mårslet, Tranbjerg og Skåde og klipper både unge og gamle. Ja selv i Odder er der mulighed for at få besøg af den mobile frisør.
Med den mobile frisør kan hele familien blive klippet på få timer, uden I skal ud af døren. I slipper altså for alt besværet, men må stadig leve med smarte frisurer og moderigtigt hår.Frisør med mere end 20 års erfaring

Det er naturligvis en veluddannet og serviceminded frisør der kører ud fra Hårkunst til vores kunder i Beder og omegn i deres eget hjem. Anette, indehaver af Hårkunst, har mere end 20 års erfaring i frisørfaget og er god til at tune sig ind på den enkelte kundes ønsker og behov.
En del af personalet har gennem årene deltaget i adskillige frisørkonkurrencer og ligesom de øvrige frisører ved Hårkunst i Beder deltager alle jævnligt i nye kurser, så pigerne altid er up to date med de nyeste tendenser på området.
Derfor er de frisurer, frisøren kreerer, der kører ud til vores kunder, nøjagtig lige så smarte og moderne, som dem der hver eneste dag trylles frem i vores salon. Det betyder altså, at du som kunde kan blive klippet i dit eget hjem uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.
Når du har brug for vores mobile frisør er du velkommen til at ringe til Hårkunst i Beder på telefonnummer 86936909 og spørg efter Anette Birk, så vil hun være behjælpelig med at finde et tidspunkt der passer ind i din kalender.

Vi har i forvejen en fast aftale med et Bo center i nærheden og de nyder at de ikke skal transportere deres brugere til vores salon. Brugerne har det bedre når de er hjemme  i deres trygge og vante omgivelser.

Skulle det være sådan at dit firma kan se de smarte i at lade medarbejderne blive klippet i arbejdstiden, på arbejdspladsen, er det også en mulighed at tilbyde sine medarbejdere at en frisør fra Hårkunst kommer ud og ordner det. På den måde undgår man at den enkelte smutter afsted, ud af huset midt i arbejdstiden. Ring blot og få en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der er. 

Med venlig hilsen


HÅRKUNST i Beder/ Malling

Se her vores Hjemmeside, Facebook & Instagram


Ingen kommentarer:

Send en kommentar