torsdag den 31. oktober 2013

Instagram inspiration - Få inspiration til din nye frisure på Instagram

Har du brug for nye idéer til, hvordan dit hår skal klippes eller farves, så hold øje med Hårkunst i Beder på Instagram og på Facebook. Her finder du nemlig flotte billeder af nyklippede frisurer til enhver stil.

Hårkunst i Beder kan du ikke bare finde her på vores hjemmeside – vi er også på Facebook og ikke mindst på Instagram. Her kan du finde flotte billeder af nye frisurer og på den måde kan du hente inspiration til, hvordan dit hår skal se ud i fremtiden.

Det er vores kunder, der lægger hår til, men det er os der fører saksen – og somme tider også kameraet, når der skal tages billeder bagefter. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte kunde, om de vil lade dem dele deres frisure, men vi gør altid vores bedst for at skabe en frisure, der er så smuk, at du slet ikke kan lade være.
http://instagram.com/haarkunstbeder?ref=badge#

Billederne deler vi gennem Instagram, så alle interesserede kan kigge med og få ny inspiration, og også vores facebookvenner får glæde af opdateringerne på Instagram via vores nye instagramfeed. På den måde er det let og enkelt at få adgang til alle de flotte billeder – og ikke mindst alle de flotte frisurer.

Hos Hårkunst i Beder er vi ikke i tvivl om, at Instagram er kommet for at blive. Blot et enkelt billede siger så meget mere end tusind ord. Så i stedet for at fortælle dig, hvor dygtige vores frisører er, så synes vi hellere du skal følge os på Facebook eller Instagram, så du selv kan få syn for sagen.

Gennem billederne lader vi og vore glade og tilfredse kunder inspirationen flyde frit, og når du selv sætter dig til rette i vores frisørstol her i Beder, så håber vi, at også du er frisk på at dele det flotte resultat med vores følgere på Instagram.
https://www.facebook.com/Frisor.Haarkunst.beder

http://instagram.com/haarkunstbeder?ref=badge#
Er du ikke allerede på Instagram, så er det nu, du skal handle. Det er let og ligetil, og på mange måder fungerer det fuldstændigt som Facebook, som de fleste jo allerede bruger aktivt. På Instagram er det bare billeder og ikke ord, der dominerer nyhedsstrømmen. Du kan følge dine venner og bekendt, forskellige kendisser og selvfølgelig Hårkunst i Beder, så du kan se et udsnit af alle de smukke og særprægede frisurer, vores fire dygtige frisører kreerer hver eneste dag.
Med venlig hilsen
HÅRKUNST i Beder/ Malling 

Online Booking

Ingen kommentarer:

Send en kommentar