onsdag den 30. oktober 2013

Herreklip - Teknikken gør forskellen for den gode herreklip

For ikke mange årtier siden var det de færreste mænd, der brugte tid på at overveje deres frisure. De fleste foretrak en simpel herreklip, der mindede gevaldigt om den de plejede at få. Men den tid er for længst forbi og i dag finder frisørerne ved Hårkunst i Beder masser af udfordringer, når salonens mandlige kunder skal klippes.

Moderne mænd stiller høje krav til deres udseende, og derfor har de også høje forventninger til deres frisør. En moderne frisure, der matcher herrenes livsstil, kræver nemlig en frisør, der har styr på teknikken, så looket  bliver præcis som ønsket.

Første skridt på vejen til en vellykket herreklip er en fornuftig dialog. Før man tager plads i frisørstolen, kan man med fordel overveje hvilken frisure, man ønsker sig. Er man i tvivl, kan man lade sig inspirere af billeder og eventuelt tage et par billeder med, som man kan vise frisøren. På den måde bliver det lettere for frisøren at forstå præcis hvad man gerne vil have. Stil kan nemlig være svær at beskrive med ord.
Vælg den rigtige frisør

Når man har fået formidlet sine ønsker videre til frisøren er man kommet langt. Men når alt kommer til alt, er hemmeligheden bag en god herreklip, at frisøren har teknikken i orden. Her er frisørens uddannelse og videreuddannelse alfa og omega, og det er vigtigt, at man vælger en frisør, der er uddannet og som holder sig ajour med branchen.

Kun frisører, der mestrer de grundlæggende teknikker og holder sig opdateret med kurser og efteruddannelse,  kan klippe de nye trendy frisurer  - også når det gælder herreklip.
Bor du i området omkring Århus, Odder, Højbjerg, Tranbjerg, Mårslet eller Skanderborg er du godt hjulpet, hvis du besøger de fire dygtige frisører ved Hårkunst i Beder. De har alle taget den fire-årige frisøruddannelse og de er jævnligt på kurser, så de har styr på de nyeste teknikker og kan levere en herreklip i særklasse.

Teknikkerne, der gør forskellen på en god og en dårlig herreklip, handler ofte om, hvordan man gennem klipningen kan skabe struktur og bevægelseskontrol i mændenes hår. Det er på den måde frisøren kan give en frisure mere kant, så den går fra klassisk til smart og moderigtig.

Har du mod på at prøve en herreklip af de rigtig gode, så kan du hurtigt og enkelt booke din tid her.

 

Vi har hele sortimentet fra Top Shelf 4 Men og det er produkter som er udviklet af mænd til mænd.

Se også vores Facebook & Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar